Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Pokazuje wiedzę i uczy umiejętności niezbędnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnorakich grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi metody praktycznego jej wykorzystania.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych |
Autor: | Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Jest całkiem niezła do nauki do egzaminu zawodowego
Idealnie przygotuje do egzaminu zawodowego T.15. Zawiera szeroko rozwinięte treści.
Sądzę że jest to bardzo przydatna książka. Chociaż jest to książka ebook do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Lecz tak naprawdę to każdy może z niej skorzystać, bo są tam bardzo interesujące info dotyczące żywienia i jego składu. :)