Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Wędzenie mięsa i ryb pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Wędzenie mięsa i ryb Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Wędzenie mięsa i ryb
Praktyczny tutorial dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Sposoby wędzenia. Dobór drewna i trocin. Metody wytwarzania dymu. Rady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Łatwe i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wędzenie mięsa i ryb |
Autor: | Wolski Franciszek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Wędzenie mięsa i ryb PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje sposobem ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny albo właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Zalecam
Fajna książeczka dla amatorów wędzenia, porady, przepisy i mnóstwo informacji w temacie wędzenia, zalecam