Wędzenie mięsa i ryb okładka

Średnia Ocena:


Wędzenie mięsa i ryb

Praktyczny tutorial dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Sposoby wędzenia. Dobór drewna i trocin. Metody wytwarzania dymu. Rady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Łatwe i wyrafinowane przepisy kulinarne.

Szczegóły
Tytuł Wędzenie mięsa i ryb
Autor: Wolski Franciszek
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Arystoteles
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wędzenie mięsa i ryb w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wędzenie mięsa i ryb PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • 102

    Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje sposobem ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny albo właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Zalecam

  • dorota0203

    Fajna książeczka dla amatorów wędzenia, porady, przepisy i mnóstwo informacji w temacie wędzenia, zalecam