Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Praktyczny tutorial dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Sposoby wędzenia. Dobór drewna i trocin. Metody wytwarzania dymu. Rady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Łatwe i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wędzenie mięsa i ryb |
Autor: | Wolski Franciszek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje sposobem ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny albo właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Zalecam
Fajna książeczka dla amatorów wędzenia, porady, przepisy i mnóstwo informacji w temacie wędzenia, zalecam