Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Praktyczny tutorial dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Sposoby wędzenia. Dobór drewna i trocin. Metody wytwarzania dymu. Rady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Łatwe i wyrafinowane przepisy kulinarne.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Wędzenie mięsa i ryb |
| Autor: | Wolski Franciszek |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Arystoteles |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje sposobem ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny albo właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Zalecam
Fajna książeczka dla amatorów wędzenia, porady, przepisy i mnóstwo informacji w temacie wędzenia, zalecam