Średnia Ocena:
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najistotniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów a także kawy, umiejętne doradzanie gościom to następny dowód klasy restauracji a także jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie dużo par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że prezentuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera info o:· krojeniu i filetowaniu· flambirowaniu· marynowaniu· specjalnym nakrywaniu stołu· podawaniu serów· przygotowywaniu i podawaniu kawy
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!