Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najistotniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów a także kawy, umiejętne doradzanie gościom to następny dowód klasy restauracji a także jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie dużo par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że prezentuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera info o:· krojeniu i filetowaniu· flambirowaniu· marynowaniu· specjalnym nakrywaniu stołu· podawaniu serów· przygotowywaniu i podawaniu kawy
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
| Rok wydania: | 2013 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.