Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska okładka

Średnia Ocena:


Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najistotniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów a także kawy, umiejętne doradzanie gościom to następny dowód klasy restauracji a także jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie dużo par oczu śledzi poczynania kelnera.  Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że prezentuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera info o:· krojeniu i filetowaniu· flambirowaniu· marynowaniu· specjalnym nakrywaniu stołu· podawaniu serów· przygotowywaniu i podawaniu kawy

Szczegóły
Tytuł Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2013
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.