Jajka okładka

Średnia Ocena:


Jajka

Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają wyjątkowe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich wiele cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem doskonały skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego organizmu. Jajka mają również ten olbrzymi plus, że są niskokaloryczne. A jeśli dodamy do tego fakt, że jajka nie kosztują dużo, to warto przygotowywać je na dużo sposobów.W książce pdf przedstawiono jajka w różnorakich odsłonach: faszerowane, sadzone, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety, zapiekanki.

Szczegóły
Tytuł Jajka
Autor: Caprari Małgorzata
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Jajka w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Jajka PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Dorota Podgajna

    książka ebook dla fanów jajek pod każdą postacią. super fajne przepisy. proste w wykonaniu i z dostępnych wszędzie produktów. nareszcie interesujące przepisy na jajka w jednej książce pdf

  • Iwona

    Niesamowita książka, która pozwala odkryć jajka na nowo:) Nie sądziłam, że aż tak dużo da się z nich wyczarować. Polecam!

  • koryan

    Kupiłam kilka ebooków autorki z podziałem tematycznym, chociaż mam jej autorstwa książkę o kuchni światowej i o kuchni polskiej. Te opracowania są bardzo praktyczne. Przepisy podzielono tematycznie, co ułatwia szukanie. Nie ma co czepiać się składników, są ogólnodostępne i niedrogie. Propozycje śniadaniowe, jaj w koszulkach, na twardo, faszerowanych, sadzonych, jajecznic, omletów i potraw słynnych z kuchni światowej, takich jak frittaty, tortille, eggah, kuku. Są również suflety słodkie i słone, zapiekanko i inne. N ie ma się czego przyczepić. Jest temperatura pieczenia, długość pieczenia - wszystko, co trzeba. Polecam.