Szpinakowo - pieczarkowa (lasagne)

Szczegóły
Tytuł Szpinakowo - pieczarkowa (lasagne)
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Szpinakowo - pieczarkowa (lasagne) PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Szpinakowo - pieczarkowa (lasagne) PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Szpinakowo - pieczarkowa (lasagne) - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 SZPINAKOWO-PIECZARKOWA LASAGNE Składniki: Wykonanie: Wymieszać drobno pokrojony szpinak, pokrojone w • makaron — lasagne kostkę pieczarki, wyciśnięty czosnek, białka, ricottę i przyprawy. Wygląd może być zniechęcający, ale później smak jest wyborny. • 20 dag szpinaku Oddzielnie wymieszać kilka łyżek mąki, mleka, pół (świeżego lub łyżeczki musztardy i przyprawy tak, by powstał sos, mrożonego) trochę gęstszy od ciasta naleśnikowego. Chwilkę podgotować, ale nie zagotowywać. • 20 dag pieczarek Ugotować na pół miękko makaron. Naczynie żaroodporne nasmarować masłem, dno posmarować sosem i układać płat makaronu, sos, masa • 3 białka szpinakowo-pieczarkowa. Z wierzchu posypać startym cheddarem. Piec ok. 40 min. w temp. 200°C. • ser ricotta • ser żółty, np. cheddar • 2 ząbki czosnku, mielona gałka muszkatołowa, pieprz, sól Sos: • mleko • mąka • musztarga angielska pieprz, sól