Sałatka ze szparagami i szynką

Szczegóły
Tytuł Sałatka ze szparagami i szynką
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka ze szparagami i szynką PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka ze szparagami i szynką PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka ze szparagami i szynką - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka ze szparagami i szynką Składniki 80 dag szparagów, 2 puszki kukurydzy, 30 dag ogórków konserwowych, 40 dag szynki, 30 dag startego żółtego sera. Sos: 1,5 szklanki majonezu, 6 łyżek jogurtu naturalnego, 3 ząbki czosnku (zmiażdżone), 4 łyżki soku z cytryny, cukier, sól, pieprz. Sposób przyrządzania Szparagi obrać, umyć i ugotować w posolonym i lekko osączonym wrzątku. Ostudzić i pokroić na 2 cm kawałki. Kukurydzę osączyć. Szynkę pokroić w kostkę, ser w słupki, a ogórki w plasterki. Składniki sosu wymieszać i połączyć z sałatką.