Sałatka z pieczarkami

Szczegóły
Tytuł Sałatka z pieczarkami
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z pieczarkami PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z pieczarkami PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z pieczarkami - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z pieczarkami Składniki Mały kalafior słoiczek pieczarek konserwowych (0,35 - bez octu) pół puszki groszku konserwowego 15 dag gotowanej zielonej fasolki szparagowej 3 jaja na twardo 2 łyżki zielonych oliwek bez pestek 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego łyżeczka curry sól Sposób przyrządzania Kalafiora podzielić na różyczki, łodygi pokroić na plasterki i obgotować (2 min) w osolonym wrzątku. Odcedzić i ostudzić. Pieczarki osączyć i pokroić na połówki lub ćwiartki, fasolkę - na trzycentymetrowe kawałki, a jaja w kostkę. Łyżkę posiekanych jaj i kilka oliwek odłożyć do dekoracji. Pozostałe składniki sałatki połączyć, wymieszać z majonezem, jogurtem i curry. Przełożyć do salaterki i udekorować jajami i oliwkami. Podawać z pieczywem na kolację lub zamiast drugiego dania na letni obiad.