Sałatka segedyńska

Szczegóły
Tytuł Sałatka segedyńska
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka segedyńska PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka segedyńska PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka segedyńska - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka segedyńska Składniki 30 dag ziemniaków ugotowanych w mundurkach, 2 ogórki kwaszone, 2 strąki czerwonej papryki, 2 pomidory, 2 jaja ugotowane na twardo, główka sałaty, 2 łyżki oliwy, łyżka octu winnego, pieprz, sól Sposób przyrządzania Pokroić warzywa: obrane z łupiny ziemniaki i ogórki w półplasterki, paprykę w paski, pomidory i jaja na cząstki. Ułożyć na półmisku wyścielonym liśćmi sałaty, obficie skropić oliwą i octem, posypać przyprawami.