Sałatka pieczarkowo-orzechowa

Szczegóły
Tytuł Sałatka pieczarkowo-orzechowa
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka pieczarkowo-orzechowa PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka pieczarkowo-orzechowa PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka pieczarkowo-orzechowa - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka pieczarkowo-orzechowa Składniki 25 dag pieczarek, duży por, 3 łyżki łuskanych orzechów włoskich, sok z cytryny, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 3-4 łyżki majonezu, cukier, sól, pieprz Sposób przyrządzania Starannie umyte i osuszone kapelusze pieczarek cienko pokroić i skropić sokiem z cytryny. Dobrze opłukaną białą część pora pokroić w półtalarki. Orzechy uprażyć na patelni i niezbyt drobno posiekać. Składniki sałatki wymieszać, dodać majonez przyprawiony solą, cukrem i pieprzem. Wszystko posypać natką. Podawać do ryb smażonych lub jako osobną przekąskę - najlepiej z przyrumienionym pieczywem tostowym. 100 g - 130 kcal.