Pizza alla marinara
Szczegóły |
Tytuł |
Pizza alla marinara |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Pizza alla marinara PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza alla marinara PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Pizza alla marinara - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Pizza alla marinara
Składniki:
ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto)
300g pomidorów
8 filecików anchois
oregano
1 łyżka kaparów
kilka czarnych oliwek
sól
świeżo zmielony pieprz
Sposób przygotowania:
Pomidory sparz, obierz ze skóry i pokrój w kostkę. Rozłóż je na cieście, posyp świeżym oregano.
Dodaj umyte kapary, fileciki anchois i kilka czarnych oliwek. Dopraw do smaku solą i świeżo
zmielonym pieprzem. Skrop oliwą z oliwek i piecz w piekarniku ok. 15 minut, w temperaturze 200
stopni.
Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl!
Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl!
Polecamy książki: