Pizza alla marinara

Szczegóły
Tytuł Pizza alla marinara
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pizza alla marinara PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza alla marinara PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pizza alla marinara - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Pizza alla marinara Składniki: ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto) 300g pomidorów 8 filecików anchois oregano 1 łyżka kaparów kilka czarnych oliwek sól świeżo zmielony pieprz Sposób przygotowania: Pomidory sparz, obierz ze skóry i pokrój w kostkę. Rozłóż je na cieście, posyp świeżym oregano. Dodaj umyte kapary, fileciki anchois i kilka czarnych oliwek. Dopraw do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Skrop oliwą z oliwek i piecz w piekarniku ok. 15 minut, w temperaturze 200 stopni. Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl! Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl! Polecamy książki: