KFC® Bean Salad

Szczegóły
Tytuł KFC® Bean Salad
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

KFC® Bean Salad PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie KFC® Bean Salad PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

KFC® Bean Salad - podejrzyj 20 pierwszych stron:

KFC Bean Salad 1 16-oz can green beans (Blue Lake or some good quality) 1 16-oz can wax beans 1 16-oz can kidney beans 1 medium green pepper, sliced and chopped 1 medium-sized white onion sliced and cut up 1/2 cup vegetable oil 1/2 cup cider vinegar 3/4 cup sugar 1 1/2 teaspoons salt 1/2 teaspoon black pepper Drain and rinse kidney beans well. Drain additional beans and combine all ingredients together. Marinate and refrigerate overnight. Bean salad tastes better after 3 or 4 days. Makes about 7 cups.