GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies

Szczegóły
Tytuł GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

GrandMa's® Peanut Butter Big Cookies When these cookies are cool, be sure to seal them up real super duper tight in something like Tupperware or a Ziploc bag. That's the way to keep these puppies moist and chewy like the original GrandMa's Big Cookies. In fact, the real product claims to be the only national cookie brand that guarantees the freshness of the product or double your money back. That's very big of the current manufacturer, Frito-Lay, which purchased the GrandMa's Cookies brand from General Mills back in 1980. 1/2 cup vegetable shortening 1/2 cup Peter Pan peanut butter 1 1/4 cups packed dark brown sugar 1 egg 1 teaspoon vanilla 3/4 teaspoon salt 1 1/2 cups all-purpose flour 2 teaspoons baking soda 1. Preheat oven to 275 degrees. 2. Beat shortening, peanut butter, brown sugar, egg, vanilla, and salt together in large bowl until smooth. 3. In a separate bowl combine the flour and baking soda. Slowly add the dry mixture to the wet mixture while beating. 4. Roll 3 tablespoon-size portions of the dough into a ball in your hands and press to 1/2-inch flat on an ungreased baking sheet. Bake for 18 to 20 minutes. Be careful not to overcook, or the cookies will not be chewy and you may negatively impact the full enjoyment potential of the product. Makes 14 to 16 cookies.