El Pollo Loco Chicken

Szczegóły
Tytuł El Pollo Loco Chicken
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

El Pollo Loco Chicken PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie El Pollo Loco Chicken PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

El Pollo Loco Chicken - podejrzyj 20 pierwszych stron:

El Pollo Loco Chicken Recipe By : Serving Size : 4 Preparation Time :0:00 Categories : Chicken Sauces Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1 Chicken -- cut pieces w/skin BROILER BASTING SAUCE 1/3 cup Lemon juice 1/3 cup Lime juice 1/3 cup Canola or vegetable oil 1 teaspoon Ground turmeric 1/2 teaspoon Garlic salt 1/4 teaspoon Black pepper Briefly simmer the cut-up chicken in a deep-sided skillet, keeping pieces in single layer without crowding them, until the meat appears milky white and the juices run clear, no longer pink. Allow to cool in the broth, uncovered, while you prepare the basting sauce. Arrange the chicken pieces skin-side up on broiler pan in single layer and baste with enough of mixture to evenly coat skin side. Turn and baste other side. Turn again to skin side up and broil 6" from the heat, brushing with additional sauce every few minutes until skin is really crispy and golden brown, approximately 5 to 8 minutes for large pieces. BASTING MIXTURE-Mix juices, oil, turmeric, salt and pepper. This makes enough to baste nine pieces.