Beuff a la Stroganoff

Szczegóły
Tytuł Beuff a la Stroganoff
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Beuff a la Stroganoff PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Beuff a la Stroganoff PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Beuff a la Stroganoff - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 BEUFF A LA STROGANOFF Strona 2 Składniki: Wykonanie: Grzyby dzień wcześniej namoczyć i pokroić w paski. • 1 kg Pieczarki poszatkować w plasterki. Na maśle zeszklić polędwicy pokrojoną w kosteczkę cebulę, dodać pieczarki oraz grzyby i wołowej dusić aż będą miękkie. Dodać wodę z moczenia grzybów, bulion, koncentrat pomidorowy, musztardę, paprykę, sól, pieprz. Sos musi być gotowy i gorący nim zacznie się • 2 dag smażyć mięso. Sos można zaprawić śmietaną. suszonych grzybów Mięso pokroić w 1 cm plasty, a następnie w 1 cm paski. Obtoczyć w mące i szybko usmażyć partiami na bardzo gorącym tłuszczu. Mięso nie może puścić soków i nie może • 25 dag być przesmażone, gdyż będzie twarde. Dodać mięso do pieczarek sosu, szybko zagotować, ale nie gotować i szybko wydać • 3 łyżki masła • 3 łyżki smalcu • 1 cebula • 4 łyżki mąki • 1 łyżeczka słodkiej papryki • koncentrat pomidorowy • 1 szklanka rosołu lub bulionu • 1 łyżeczka musztardy Dijon • sól, pieprz, Strona 3