Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych. Dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, aby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkową Uzupełnieniem przepisów są opisy najistotniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.Kuchnia klasztorna to uczta dla duszy i ciała. Zaprośmy ją do naszych domów.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała |
| Autor: | Kmak Kazimierz Józef |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Publicat |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.