Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Książka ebook jest napisana w formie kursu, który prezentuje i omawia krok po kroku każdą czynność, przy dzieleniu drobiu na części a także luzowaniu kości, które jest niezbędne do przyżądzenia faszerowanego kurczaka a także galantyn drobiowych. Zawiera kilka przykładowych przepisów kulinarnych, sporządzanych krok po kroku. Każdy krok jest ilustrowany zdjęciem.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia krok po kroku. Drób |
Autor: | Strylczuk-Kłucińska Elżbieta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | E-bookowo |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.