Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Książka ebook jest napisana w formie kursu, który prezentuje i omawia krok po kroku każdą czynność, przy dzieleniu drobiu na części a także luzowaniu kości, które jest niezbędne do przyżądzenia faszerowanego kurczaka a także galantyn drobiowych. Zawiera kilka przykładowych przepisów kulinarnych, sporządzanych krok po kroku. Każdy krok jest ilustrowany zdjęciem.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Kuchnia krok po kroku. Drób |
| Autor: | Strylczuk-Kłucińska Elżbieta |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | E-bookowo |
| Rok wydania: | 2013 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.