Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem uniwersalnym, w którym można nie tylko smażyć, lecz także dusić, gotować w sposób tradycyjny i na parze, albo smażyć w głębokim tłuszczu. Kształt woka sprawia, że panuje w nim wysoka temperatura. Dzięki temu przygotowywanie potraw w woku nie tylko zajmuje mniej czasu, lecz także pozwala na zachowanie wartości odżywczych i charakterystycznego smaku żywności. W naszej książeczce zebraliśmy dużo interesujących przepisów na urozmaicone dania z woka. Proponujemy Państwu smaczne zupy, drobne przekąski a także dania z drobiu, mięsa, ryb, skorupiaków i warzyw.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Dania z woka |
| Autor: | Sauerborn Marlies |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski |
| Rok wydania: | 1994 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dla mnie przepisy są super.szczegolnie że dopiero zaczynam przygodę z wokiem