
Średnia Ocena:
Dania z woka
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem uniwersalnym, w którym można nie tylko smażyć, lecz także dusić, gotować w sposób tradycyjny i na parze, albo smażyć w głębokim tłuszczu. Kształt woka sprawia, że panuje w nim wysoka temperatura. Dzięki temu przygotowywanie potraw w woku nie tylko zajmuje mniej czasu, lecz także pozwala na zachowanie wartości odżywczych i charakterystycznego smaku żywności. W naszej książeczce zebraliśmy dużo interesujących przepisów na urozmaicone dania z woka. Proponujemy Państwu smaczne zupy, drobne przekąski a także dania z drobiu, mięsa, ryb, skorupiaków i warzyw.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Dania z woka |
Autor: | Sauerborn Marlies |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski |
Rok wydania: | 1994 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|

Dania z woka PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Dla mnie przepisy są super.szczegolnie że dopiero zaczynam przygodę z wokiem