Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Drób, wołowina, wieprzowina, baranina i dziczyzna to w kuchni polskiej najpopularniejsze gatunki mięs. Odpowiednio przyrządzone zachwycają smakiem i nieźle wpływają na poprawne funkcjonowanie organizmu. Książka zawiera 100 przepisów zarówno na dania tradycyjne, jak i nowatorskie.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Dania mięsne. 100 przepisów |
| Autor: | Krawczyk Marta, Szydłowska Marta |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.