(odc.44) makaron genovese

Szczegóły
Tytuł (odc.44) makaron genovese
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.44) makaron genovese PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.44) makaron genovese PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.44) makaron genovese - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.44) makaron genovese Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.44) ilość osób: 4 trudność: łatwe Składniki 1 porcja pesto 200 g ziemniaków 400 g makaronu trofie lub tagliatelle 1 duża garść zielonej fasolki szparagowej parmezan sól i pieprz oliwa extra vergine Przygotowanie Ziemniaki obrać i ugotować we wrzącej, osolonej wodzie, odcedzić. W dużym garnku zagotować wodę na makaron, osolić i wrzucić makaron. Fasolkę szparagową pokroić na małe kawałki i wrzucić do garnka na 3 minuty przed końcem gotowania makaronu. Dodać pokruszone ziemniaki. Gdy makaron jest gotowy, odcedzić zawartość garnka, zachowując nieco wody z gotowania. Wrzucić z powrotem do garnka makaron, fasolkę i ziemniaki, dodać pesto i podlać wodą. Wymieszać wszystko razem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać tartym parmezanem i skropić oliwą. © Jamie Oliver