(odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą

Szczegóły
Tytuł (odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.15) ceviche z tuńczyka z tajską nutą Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.15) trudność: łatwe Składniki kawałek świeżego tuńczyka (340g) pęczek świeżej kolendry 1 sałata o małych listkach 2 strączki papryczki chili Dressing sok i skórka z dwóch limonek oliwa (w proporcji 2:1 w stosunku do soku z limonek) starty dwucentymetrowy kawałek imbiru łyżeczka oleju sezamowego 2 łyżki sosu sojowego Przygotowanie Tuńczyka drobno posiekać i przełożyć do miseczki, dodać posiekaną kolendrę, wymieszać. Do słoika włożyć składniki dressingu i wymieszać, potrząsając. Wlać do tuńczyka i wymieszać. Listki sałaty umyć i osuszyć. Do każdego listka nakładać łyżkę tuńczyka, posypać posiekanym chili. © Jamie Oliver