Ze szpinaku i pomidorów

Szczegóły
Tytuł Ze szpinaku i pomidorów
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Ze szpinaku i pomidorów PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Ze szpinaku i pomidorów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Ze szpinaku i pomidorów - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Ze szpinaku i pomidorów Składniki 25 dag dorodnych liści szpinaku, 5 pomidorów, 3 jaja ugotowane na twardo, cebula. Sos: 3 łyżki oliwy, 2 łyżki octu winnego, 2 łyżki śmietany, łyżka chrzanu, łyżka cukru, pieprz, sól Sposób przyrządzania Szpinak opłukać i osuszyć, odciąć ogonki, liście pokroić w paseczki, pomidory i cebulę - w półplasterki, a jaja posiekać. Warzywa wymieszać z jajami. Z podanych składników przyrządzić sos i polać nim sałatkę.