Ze szpinaku i pomidorów
Szczegóły |
Tytuł |
Ze szpinaku i pomidorów |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Ze szpinaku i pomidorów PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Ze szpinaku i pomidorów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Ze szpinaku i pomidorów - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Ze szpinaku i pomidorów
Składniki
25 dag dorodnych liści szpinaku, 5 pomidorów, 3 jaja ugotowane
na twardo, cebula.
Sos: 3 łyżki oliwy, 2 łyżki octu winnego, 2 łyżki śmietany, łyżka
chrzanu, łyżka cukru, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Szpinak opłukać i osuszyć, odciąć ogonki, liście pokroić w paseczki, pomidory i cebulę -
w półplasterki, a jaja posiekać. Warzywa wymieszać z jajami. Z podanych składników
przyrządzić sos i polać nim sałatkę.