Z ogórków i jaj

Szczegóły
Tytuł Z ogórków i jaj
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z ogórków i jaj PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z ogórków i jaj PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z ogórków i jaj - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z ogórków i jaj Składniki 2-3 świeże ogórki, 5-6 jaj ugotowanych na twardo, duże jabłko, cebula, 3 łyżki posiekanego koperku, 3/4 szklanki śmietany, sok z cytryny lub łyżka octu winnego, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Ogórki i jabłko obrać. Ogórki pokroić w słupki, jabłko - w kostkę (w trakcie krojenia skropić jabłko sokiem z cytryny, aby nie ściemniało). Jaja pokroić w kostkę, cebulę - w piórka lub kostkę, posolić. Wymieszać wszystkie składniki, zalać śmietaną. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny lub octem i wymieszać. Posypać koperkiem.