Z ogórków i jaj
Szczegóły |
Tytuł |
Z ogórków i jaj |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z ogórków i jaj PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z ogórków i jaj PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z ogórków i jaj - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z ogórków i jaj
Składniki
2-3 świeże ogórki, 5-6 jaj ugotowanych na twardo, duże jabłko,
cebula, 3 łyżki posiekanego koperku, 3/4 szklanki śmietany, sok z
cytryny lub łyżka octu winnego, cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Ogórki i jabłko obrać. Ogórki pokroić w słupki, jabłko - w kostkę (w trakcie krojenia
skropić jabłko sokiem z cytryny, aby nie ściemniało). Jaja pokroić w kostkę, cebulę - w
piórka lub kostkę, posolić. Wymieszać wszystkie składniki, zalać śmietaną. Przyprawić
do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny lub octem i wymieszać. Posypać koperkiem.