Z buraków i fasolki
Szczegóły |
Tytuł |
Z buraków i fasolki |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z buraków i fasolki PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z buraków i fasolki PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z buraków i fasolki - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z buraków i fasolki
Składniki
4 buraki, puszka białej fasolki, 2 uże ogórki kiszone,żyżka oliwy,
2żyżki posiekanej natki pietruszki, ząbek czosnku, po szczypcie
tymianku i kminku
Sposób przyrządzania
Ugotowane i obrane buraki pokroić w kostkę, dodać osączoną fasolkę, pokrojone w
kostkę ogórki, natkę pietruszki, oliwę posiekanym czosnkiem, tymianek, kminek.
1 porcja zawiera: 5,4 g białka, 2,7 g tłuszczu, 4, 4 g błonnika, 0 mg cholesterolu.