Z buraków i fasolki

Szczegóły
Tytuł Z buraków i fasolki
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z buraków i fasolki PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z buraków i fasolki PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z buraków i fasolki - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z buraków i fasolki Składniki 4 buraki, puszka białej fasolki, 2 uże ogórki kiszone,żyżka oliwy, 2żyżki posiekanej natki pietruszki, ząbek czosnku, po szczypcie tymianku i kminku Sposób przyrządzania Ugotowane i obrane buraki pokroić w kostkę, dodać osączoną fasolkę, pokrojone w kostkę ogórki, natkę pietruszki, oliwę posiekanym czosnkiem, tymianek, kminek. 1 porcja zawiera: 5,4 g białka, 2,7 g tłuszczu, 4, 4 g błonnika, 0 mg cholesterolu.