Surówka z porów

Szczegóły
Tytuł Surówka z porów
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Surówka z porów PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Surówka z porów PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Surówka z porów - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Surówka z porów Składniki: 2 duże pory winne jabłko sok z połowy cytryny szklanka gęstej kwaśnej śmietany pół łyżeczki cukru sól łyżka posiekanych listków rzeżuchy Przygotowanie: Pory dokładnie umyć, odrzucić twarde, zielone części, a białe pokrajać na cienkie paseczki i wymieszać z utartym grubo na tarce jabłkiem. Śmietanę dokładnie wymieszać z sokiem z cytryny, cukrem i solą, polać sosem pory. Przygotowaną sałatkę ułożyć w salaterce, posypać rzeżuchą, schłodzić w lodówce. Danie na: 5 osób Jedna porcja zawiera: 105 kcal Czas przygotowania: 15 min