Sałatka ryżowo-warzywna

Szczegóły
Tytuł Sałatka ryżowo-warzywna
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka ryżowo-warzywna PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka ryżowo-warzywna PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka ryżowo-warzywna - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka ryżowo-warzywna Składniki Przepis woreczek ryżu 4 jajka Ryż w woreczku ugotować wg przepisu, odcedzić i 5 średnich marchewek ostudzić. Jajka ugotować na twardo i pokroić w 1 kwaskowe jabłko (jak większe, kostkę. Marchewkę ugotować i też pokroić w kostkę to pół) (można użyć gotowej ze słoiczka, ale odradzam, za puszka czerwonej fasolki bardzo się rozciapuje, wyjdzie nam różowa sałatka). średnia puszka kukurydzy Fasolkę z puszki przepłukać na sicie chłodną wodą. 4-5 ogórków konserwowych Wszystkie składniki wymieszać, dodać pokrojone ogórki i tyle jabłka, żeby nie było go za mocno czuć w sałatce. Przyprawić solą, pieprzem i ostrą papryką i wymieszać z majonezem. Można dodać odrobinę musztardy. Gotową sałatkę najlepiej zrobić parę godzin przed podaniem i wstawić do lodówki, żeby się "przegryzła". Ilość składników można oczywiście dowolnie dobierać.