Red Lobster Clam Chowder

Szczegóły
Tytuł Red Lobster Clam Chowder
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Red Lobster Clam Chowder PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Red Lobster Clam Chowder PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Red Lobster Clam Chowder - podejrzyj 20 pierwszych stron:

CLAM CHOWDER (RED LOBSTER) Recipe By : Serving Size : 6 Preparation Time :0:00 Categories : Chicken Sandwiches Salsa Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A----- 1 qt Clam juice 1 c Non-fat dry milk powder 2/3 c Flour 1 cn Chicken broth -- (14 Ounces) 2 Ribs celery -- chop fine 1 tb Dry minced onion 1 cn Clams -- (10 ounces) minced Well 1 pn Dry parsley flakes 2 Baked potatoes -- cook, Peel Crumbled In blender put clam juice, milk powder and flour, blending smooth. Pour into 2-1/2 qt saucepan and stir in chicken broth, stirring constantly on medium-high heat until thick andsmooth. Turn heat to low. Stir in celery, onions, clams, parsley and potatoes. Keep on low heat up to an hour and season with salt and pepper. Freezes well.