Red Lobster Clam Chowder
Szczegóły |
Tytuł |
Red Lobster Clam Chowder |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Red Lobster Clam Chowder PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Red Lobster Clam Chowder PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Red Lobster Clam Chowder - podejrzyj 20 pierwszych stron:
CLAM CHOWDER (RED LOBSTER)
Recipe By :
Serving Size : 6 Preparation Time :0:00
Categories : Chicken Sandwiches
Salsa
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
WALDINE VAN GEFFEN
VGHC42A-----
1 qt Clam juice
1 c Non-fat dry milk powder
2/3 c Flour
1 cn Chicken broth -- (14
Ounces)
2 Ribs celery -- chop fine
1 tb Dry minced onion
1 cn Clams -- (10 ounces) minced
Well
1 pn Dry parsley flakes
2 Baked potatoes -- cook,
Peel
Crumbled
In blender put clam juice, milk powder and flour,
blending smooth. Pour into 2-1/2 qt saucepan and stir
in chicken broth, stirring constantly on medium-high
heat until thick andsmooth. Turn heat to low. Stir in
celery, onions, clams, parsley and potatoes. Keep on
low heat up to an hour and season with salt and
pepper. Freezes well.