PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOO

PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOOD PRODUCTION

Szczegóły
Tytuł PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOO
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOO PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOO PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOO - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 PATERNS AND TRENDS IN AVAILABILITY OF LAND AND FOOD PRODUCTION FOOD INTAKE food intake around the world food intake changes depend on population growth GDP per capita steady trends in diet obesity hunger ~400 m ~811 m general trend overtime what part of hunger cases are in ~3000 kcal/per 2020 capita 34% ASIA 60% % of obesed people in USA ~2000 kcal/per 6% AFRICA 33% capita 1961 % of obesed people in China LAND USE CHANGES IN DIET WHAT % OF THE LAND IS USED FOR FOOD PRODUCTION (2018) CROPS millets sorghum groundnut TRENDS IN TIME soybean palm oil sunflower low crops production high crops production (Africa, South Asia) high crops production low crops production MEAT (Europe, USA) 1964 1999 increasing crops production 150% in LICs extending area multicropping, often using irrigation 60% genetically modified in LICs organisms * reducing food improving 3.2% since 1961 globally loses storage Agata Wójtowicz 3c