Outback Bloomin' Onion
Szczegóły |
Tytuł |
Outback Bloomin' Onion |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Outback Bloomin' Onion PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Outback Bloomin' Onion PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Outback Bloomin' Onion - podejrzyj 20 pierwszych stron:
The Outback Bloomin' Onion
1/3 c Cornstarch; more if needed
1 1/2 c Flour
2 ts Garlic; mince
2 ts Paprika
1 ts Salt
1 ts Pepper
24 oz Beer
4 Sweet Vidalia Onions
2 c Flour
4 ts Paprika
2 ts Garlic powder
1/2 ts Pepper
1/4 ts Cayenne Creamy chili sauce
1 pt Mayonnaise
1 pt Sour cream
1/2 c Tomato chili sauce
1/2 ts Cayenne
Mix cornstarch, flour and seasonings until well blended. Add beer,
mix well. Cut about 3/4" off top of onion and peel. Cut into onion
12 to 16 vertical wedges but do not cut through bottom root end.
Remove about 1" of petals from center of onion. Dip onion in
seasoned flour and remove excess by shaking. Separate petals to
coat thoroughly with batter. Gently place in fryer basket and
deep-fry at 375 to 400~ 1-1/2 minutes. Turn over and fry 1-1/2
minutes longer or until golden brown. Drain on paper towels. Place
onion upright in shallow bowl and remove center core with circular
cutter or apple corer. Serve hot with Creamy Chili Sauce.
Seasoned Flour:
Combine flour, paprika, garlic powder, pepper and cayenne and mix
well.
Creamy Chili Sauce:
Combine mayo, sour cream, chili sauce and cayenne and mix well.