Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Lacy Oatmeal Cookies Categories: Cookies Yield: 96 servings 1 c Rolled oats; quick-cooking 1/4 c All-purpose flour 1/2 ts Salt 1 1/2 ts Baking powder 1 c Granulated sugar 1/2 c Butter; softened 1 Egg 1 ts Vanilla extract Recipe by: Mrs. Fields Cookie Book Preheat oven to 325 degrees; cover baking sheets with foil, then coat with nonstick cooking spray. In a medium bowl, combine the oats, flour, salt and baking powder; mix well with a wire whisk and set aside. In a large bowl, combine the sugar and butter with an electric mixer on medium speed to form a grainy paste. Add the egg and vanilla extract; beat until smooth. Add the flour mixture and blend just until combined. Drop the dough by teaspoonfuls 2 1/2 inches apart onto the cookie sheets. Bake for 10 to 12 minutes, or until the edges begin to turn golden brown. Let cool, then peel the cookies from the foil with your fingers. Be sure to respray the cookie sheets between batches.