Lone Star Steakhouse® Chili

Szczegóły
Tytuł Lone Star Steakhouse® Chili
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Lone Star Steakhouse® Chili PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Lone Star Steakhouse® Chili PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Lone Star Steakhouse® Chili - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Lone Star Steakhouse® Chili When the weather gets cold it's time to fire up the stovetop. This chain makes a tasty chili that warms the bones on a nippy fall day. This clone recipe is easy-to-make, low-fat and delicious. And if it's super brisk outside, you might want to add an additional tablespoon of diced jalapeno to aggressively stoke those internal flames. 1 pound ground beef 1 diced onion 1 tablespoon diced fresh jalapeno pepper 1 15-ounce can kidney beans with liquid 1 14.5-ounce can peeled diced tomatoes 1 8-ounce can tomato sauce 1 cup water 1 tablespoon white vinegar 1 teaspoon salt 1 teaspoon chili powder 1/4 teaspoon garlic powder 1 bay leaf Garnish grated cheddar cheese diced onion canned whole jalapeno chili peppers Hot enough for you? 1. Brown ground beef in a large saucepan over medium heat. Drain fat. 2. Add onion and pepper and sauté for about two minutes. 3. Add remaining ingredients and simmer for 1 hour, stirring occasionally. Serve one cup in a bowl with the optional cheese, diced onion and whole jalapeno garnish on top. Makes 4 servings.