Bake And Baste Chicken (Boston Chicken)

Szczegóły
Tytuł Bake And Baste Chicken (Boston Chicken)
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Bake And Baste Chicken (Boston Chicken) PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Bake And Baste Chicken (Boston Chicken) PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Bake And Baste Chicken (Boston Chicken) - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Bake And Baste Chicken (Boston Chicken) Categories: Copycat Yield: 1 servings [email protected] 1/4 c Canola oil 1 tb Honey 1 tb Lime juice 1/4 ts Paprika 4 Chicken breast halves Washed/patted dry Preheat oven to 400 degrees. In a small bowl, combine canola oil, honey, lime juice and paprika. Place chicken, skin side up, in a 7x11 inch baking dish. Apply mixture to chicken pieces in a single layer. Bake in over for 35-40 minutes, basting every 8-10 minutes or until well browned and juices run clear when you cut into the thickest part of chicken. Remove from oven. Cover with foil for 15 minutes. This softens chicken and keeps it hot until served. Serves 4.