Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych a także T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej a także przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, malunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Info teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne metody ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, ale także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 9. Obsługa klientów w branży gastronomicznej |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Format-AB |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.