Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie a także uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii |
Autor: | Derbis Anna, Linka Lidia |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Format-AB |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.