Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii okładka

Średnia Ocena:


Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie a także uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Szczegóły
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Autor: Derbis Anna, Linka Lidia
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Format-AB
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 4. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.