Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów okładka

Średnia Ocena:


Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Szczegóły
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Autor: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Rok wydania: 2016
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.