Średnia Ocena:
Zdrowie z natury. Poznajemy nasiona quinoa
Komosa ryżowa to starożytne południowoamerykańskie zboże, słynne także jako quinoa, które słynie z łagodnego, orzechowego smaku i wszechstronnego zastosowania. Jest hipoalergiczna i bezglutenowa, zawiera pełnowartościowe białko i niezwykłe bogactwo witamin i minerałów a także niższy poziom węglowodanów w porównaniu do innych pełnych zbóż. Z tego właśnie powodu jest nazywana przez ONZ „starożytnym darem Andów dla świata”. Dzięki tej książce pdf możesz: poznać starożytną historię komosy ryżowej i możliwości wykorzystania jej w przyszłości, dowiedzieć się, dlaczego komosa ma tak korzystne działanie w przypadku osób cierpiących na celiakię i nadwrażliwość na gluten, poznać różnorakie postaci komosy ryżowej i metody ich wykorzystania. Quinoa może być smacznym składnikiem dań zarówno słodkich, jak i wytrawnych. Autorki książki proponują 12 smakowitych przepisów z zastosowaniem tego wyjątkowego zboża: od domowych zup i zapiekanek, po dania śniadaniowe, sałatki, kotlety, a nawet desery.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zdrowie z natury. Poznajemy nasiona quinoa |
Autor: | Geisler Beth |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Źródła Życia |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Zdrowie z natury. Poznajemy nasiona quinoa PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Bardzo niezła książka ebook z informacjami o tym cennym produkcie plus wegańskie , wyjątkowo smakowite przepisy