Średnia Ocena:
Wędzenie ryb
Jak wybudować wędzarnie, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? To nie jest trudne! Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnorakich metod wynikających z niejednakowych zakresów temperatur i ich działania. Rozróżnia się więc wędzenie zimne, gorące i wędzenie z równoczesnym pieczeniem. Twórca omawia każdą z tych metod, podaje metody postępowania ze świeżą rybą, by jak najdłużej zachowała świeżość. Omawia również różnorakie gatunki ryb, jak je przygotować do wędzenia i co najlepiej z nich przyrządzić. Użyteczny elementarz dla wszystkich amatorów zajadania się rybami.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wędzenie ryb |
Autor: | Barowicz Tadeusz |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Wędzenie ryb PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!