Vademecum. Kucharz & Gastronom okładka

Średnia Ocena:


Vademecum. Kucharz & Gastronom

Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa po praktyczne przepisy kulinarne. Książka ebook została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez wspaniałych praktyków (szefów kuchni). "Kucharz & Gastronom" to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich fanów sztuki kulinarnej.

Szczegóły
Tytuł Vademecum. Kucharz & Gastronom
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2012
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Vademecum. Kucharz & Gastronom w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Vademecum. Kucharz & Gastronom PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.