Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Z każdym daniem łączy się cały szereg opowieści, czas, którego już nie ma, a który powraca za sprawą zapachu i smaku. Tak wspominamy razem z Beatą nasze spotkania, które zawsze łączyły się z jakimś dobrym jedzeniem, ponieważ wśród wielu przyjemności, niezła kolacja w radosnym miejscu i okresie jest idealnym kluczem do wspomnień, do tego, co było i na zawsze pozostaje. Książka ebook nosi tytuł Trzy pory dnia, gdyż jedzenie to czynność, którą wykonujemy co najmniej trzy razy dziennie i to całe życie, jak mawiał mój wujcio Henio Wołowski. Ta publikacja przeznaczona jest nie tylko dla dorosłych, gdyż na podstawie zawartych w niej przepisów mogą gotować także dzieci i młodzież. Z tego względu prostota i łatwość wykonania potraw jest naczelną zasadą tego zbioru receptur i kulinarnych gawęd.Gotowanie nie jest takie trudne!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Trzy pory dnia. Kulinarne fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza |
Autor: | Tyszkiewicz Krzysztof |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Burda Publishing Polska |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook napisana bardzo ciekawie, czuć pasję autora do gotowania, jedzenia ... . Czytając czułam smaki i aromaty "opowiedzianych" historii kulinarnych. Choć pierwsze kroki w kuchni mam już daleko za sobą, lektura przypomniała mi jak pasjonujące i łatwe może być gotowanie. Na nowo zachęciła mnie do kulinarnych przygód. Bardzo dziękuję autorowi za tę książkę. Chętnie kupię następne. A tę podaruję mojej wchodzącej w życie córce.
Książkę tą pożyczył mi mój znajomy, gdy powiedziałem mu, że ugotowałbym sobie coś dobrego, lecz nie za trudnego. Posiłki, które robiłem sobie do tej pory, były bez wyrazu. Pomyślałem, że najwyższa pora, by to zmienić! Książka ebook jest idealnie wydana, a potrawy bardzo proste do przygotowania. Satysfakcja z dobrego dania, które samemu się zrobiło, jest bezcenna!