Technologia wędzenia żywności okładka

Średnia Ocena:


Technologia wędzenia żywności

Książka ebook stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najistotniejszych grup produktów żywnościowych, metody otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Prócz zagadnień teoretycznych podano w niej porady dotyczące poszczególnych operacji i zabiegów występujących w procesie wędzenia. Przyjęcie formy podręcznikowej, z fragmentami monografii sprawia, że książka ebook jest pożytecznym materiałem dla studentów, magistrantów i doktorantów technologii żywności i żywienia człowieka, jak też dla pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu spożywczego. Może być również źródłem wiedzy dla studentów kierunków pokrewnych, takich jak towaroznawstwo i dietetyka, słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu nauk o żywności i żywienia a także dla uczniów techników przemysłu spożywczego.

Szczegóły
Tytuł Technologia wędzenia żywności
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: PWRIL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Technologia wędzenia żywności w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Technologia wędzenia żywności PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.