Średnia Ocena:
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, lecz zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, ponieważ prosto je przygotować, prosto serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce pdf przedstawiamy nad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie a także wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, cudownie pachną, ładnie się prezentują na talerzu. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!