Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce pdf znajdziesz: * tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; * cały epizod szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, żeby nauczyć się wszystkich potrzebnych umiejętności pomiędzy innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej albo pralin; * dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; * 320 cudownych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą własne podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu |
Autor: | Charly Deslandes, Emmanuelle Levesque |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.