Średnia Ocena:
Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce pdf znajdziesz: * tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; * cały epizod szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, żeby nauczyć się wszystkich potrzebnych umiejętności pomiędzy innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej albo pralin; * dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; * 320 cudownych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą własne podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu |
Autor: | Charly Deslandes, Emmanuelle Levesque |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty... Le Cordon Bleu PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!