Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Każdy, kto lubi gotować – na co dzień w domu czy zawodowo – powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia.Ten bogato ilustrowany tutorial pokazuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Pomaga wybrać właściwy nóż i radzi, jak o niego dbać, by służył jak najdłużej. Zawiera przejrzyste instrukcje różnorakich technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane nad 200 fotografiami kolejnych cięć.Podpowie, jak zabrać się do obróbki mniej słynnych produktów, np. karczochów, jak poradzić sobie z tuszką kurczaka czy pokroić rybę na sashimi.Ten tutorial każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnorakich produktów. Dzięki temu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, lecz i estetyczne.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Sekrety szefa kuchni. Jak kroić i obierać aby smacznie zjeść |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.