Średnia Ocena:
Polskie jabłka
Dużo odmian, dużo smaków, mnóstwo możliwości. Jabłko to aromatyczny, kulisty owoc o chrupiącym, soczystym miąższu i czerwono-zielono-złotej skórce. Zdaniem naukowców i lekarzy zjedzone jedno jabłko dziennie wzmacnia odporność i dostarcza organizmowi wielu składników odżywczych. W kuchni polskiej jest smakowitym dodatkiem do różnorakich dań. Pasuje zarówno do kaczki i dań pieczystych, jak i do deserów czy ciast. Pyszna jest zupa jabłkowa, dżem i cydr. Pozwólmy poszaleć wyobraźni i ugotujmy coś przepysznego z jabłkiem. Zdrowo i pomysłowo. Ponad sto przepisów na najróżniejsze potrawy i napoje z udziałem polskich jabłek.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Polskie jabłka |
Autor: | Tołłoczko Joanna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Polskie jabłka PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Tanio, zdrowo, smacznie i pomysłowo. Super pozycja na lata.