Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Dużo odmian, dużo smaków, mnóstwo możliwości. Jabłko to aromatyczny, kulisty owoc o chrupiącym, soczystym miąższu i czerwono-zielono-złotej skórce. Zdaniem naukowców i lekarzy zjedzone jedno jabłko dziennie wzmacnia odporność i dostarcza organizmowi wielu składników odżywczych. W kuchni polskiej jest smakowitym dodatkiem do różnorakich dań. Pasuje zarówno do kaczki i dań pieczystych, jak i do deserów czy ciast. Pyszna jest zupa jabłkowa, dżem i cydr. Pozwólmy poszaleć wyobraźni i ugotujmy coś przepysznego z jabłkiem. Zdrowo i pomysłowo. Ponad sto przepisów na najróżniejsze potrawy i napoje z udziałem polskich jabłek.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Polskie jabłka |
| Autor: | Tołłoczko Joanna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Tanio, zdrowo, smacznie i pomysłowo. Super pozycja na lata.