Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W podręczniku objaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu a także rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji a także służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne zapytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2 |
| Autor: | Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.