Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W podręczniku objaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu a także rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji a także służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne zapytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2 |
Autor: | Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.