Średnia Ocena:
Kuchnia długowiecznych
Rebecca Katz opiera się na najwieższych badaniach naukowych, żeby wyjaśnić, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce a także zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy czy innych chorób. Ten praktyczny, wypełniony smakiem przewodnik przedstawia najbardziej efektywne i smaczne metody na zdrowie: jak wykorzystać jedzenie, by poprawić działanie każdego układu w organizmie, jak ułożyć własne menu, by rozwiązać konkretne kłopoty zdrowotne, jak dynamicznie i sprawnie przygotowywać rodzinne posiłki, by były one bogate w produkty, które zapewniają długie i zdrowe życie.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia długowiecznych |
Autor: | Katz Rebecca |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo M |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kuchnia długowiecznych PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!