Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Konfucjusz dał dwa tysiące lat temu swym rodakom naukową wykładnię jak należy jeść. Według filozofa mięsa nie powinno być więcej niż warzyw, a każde danie powinno zawierać trochę imbiru. Poza tym ten duży filozof nigdy nie zjadłby czegoś, co nie zostało dokładnie pokrojone. Właśnie te naukowe podstawy chińskiej diety sprawiają, że chińskie jedzenie jest szczególnie odżywcze i zdrowe. Tajniki chińskiej kuchni przybliża polskiemu czytelnikowi podróżnik i domorosły filozof Kazik Ronhard.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia chińska, czyli filozof przy garach |
Autor: | Ronhard Kazik |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Ridero |
Rok wydania: | 2020 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.