Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu okładka

Średnia Ocena:


Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu

Kiedy ćwierć wieku temu Piotr Adamczewski zaczął się bawić w pisanie o jedzeniu dla "Polityki", w której wtedy pracował jako sekretarz redakcji, nie spodziewał się, że to hobby stanie się sensem jego życia i radością dla tysięcy smakoszy. Mało kto tak cudownie i mądrze, inkrustując narrację anegdotami, z miłością do jedzenia, wiedzą i kulturą pisze po polsku o świecie jedzenia i kuchni. Smacznego czytania! - ze wstępu Marcina Mellera.

Szczegóły
Tytuł Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu
Autor: Adamczewski Piotr
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza Przybylik
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Wacław Grzybkowski

    Coś wspaniałego dla smakosza, dla miłośnika pięknego słowa, dla kucharza. SZTUKA !!!

  • karina_ko

    Piotr Adamczewski potrafi z prawdziwą pasją pisać o jedzeniu. Kiedy czytamy jego książkę, prosto przychodzi refleksja, że jedzenie może być prawdziwą życiową przyjemnością. A pisać o kulinariach również trzeba umieć. Adamczewski jest w tym doskonały, prawdziwy mistrz ceremonii kulinarnej.