Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje dużo czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji a także zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera |
| Autor: | Klucha Waldemar |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Wiedza i Praktyka |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.