Średnia Ocena:
Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera
Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje dużo czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji a także zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera |
Autor: | Klucha Waldemar |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Wiedza i Praktyka |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!