Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe okładka

Średnia Ocena:


Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.

Szczegóły
Tytuł Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe
Autor: Sawicka Beata, Bliska Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Świstak Ewa, Świątkowska Monika, Górska-Warsewicz Hanna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Format AB
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Hotelarstwo. Usługi żywieniowe. Podręcznik szkolny. Część 4. Technikum i szkoły zawodowe PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.