Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie. Książka ebook stanowi potrzebną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa |
Autor: | Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.